La
tapenade
|
Dip
of olives + anchovies + capers + lemon + oil
|
Touron
|
Kind
of nougat made in Spain
|
Une
tartine |
Open
sandwich |
Un
tournedos |
Round
thick slices of beef |
Une
tasse |
Cup |
Le
tournesol |
Sunflower |
Le
tastevin |
Wine
tasting cup |
Une
tourte |
Pie
or tart of meat / fish / vegetable |
Le
tendron |
Rib
(of beef / veal) |
Un
tourteau |
Large
crab |
Une
terrine |
Smooth
pâté |
La
tourtière |
Sort
of pie |
La tête |
Head |
La
toute-épice |
Allspice
- combines flavours of cloves + nutmeg + cinnamon |
Le
têtras |
Grouse |
Le
train de derrière |
Hindquarters |
Le
thé |
Tea |
Le
train de devant |
Forequarters |
Le
thon |
Tuna
fish |
Une
tranche |
Slice
/ rasher |
Le thym |
Thyme |
La
trompette de -la -mort / des-morts |
Horn
of plenty / a kind of mushroom |
Tiède |
Lukewarm |
Un
tronçon |
Thick
slice / piece |
Le
tilleul |
Lime
tree / lile tea |
Une
truffe |
Truffle
|
Une
timbale |
Food
cooked in high round mould + pastry crust |
Une
truffe en chocolat |
Chocolate
truffle |
La
tisane |
Herbal
tea |
La
truite arc-en-ciel |
Rainbow
trout |
Le
toast |
Toast
(drink / bread) |
Une
tuile |
Almond
biscuit |
Une
topinambour |
Jerusalem
artichoke |
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