Un abat
|
Offal
|
Amuse-gueule
|
Snack
|
Une ablette |
Bleak
(freshwater fish) |
Un
ananas |
Pineapple |
Un abricot |
Apricot
|
Un
anchois |
Anchovy |
L'addition
|
The
bill! |
Une
andouille |
Large
sausage made from tripe |
Un agneau |
Lamb |
Une
andouillette |
Small
sausage |
Un
agrume |
Citrus
fruits |
Aneth
|
Dill |
Un aiglefin |
Haddock |
Une
anguille
|
Eel |
Aigre-doux
(douce) |
Sweet
and sour / Bitter sweet |
Une
araignée de mer |
Spider
crab |
Une aiguillette |
Thin
slice of
poultry breast |
Une
arête |
fishbone |
Ail
|
Garlic |
Un
aromate
|
herb/spice
(any) |
Une aile |
Wing |
Un
artichaut
|
Globe
artichoke |
Aïoli |
garlic
sauce |
Une
asperge
|
Asparagus |
Une
airelle
|
Wortleberry |
Une
assiette
|
plate |
Une alose |
Shad
(a fat herring) |
Assiette
anglaise |
Cold
meats |
Une alouette |
Skylark |
Un
avocat |
Avocado
pear |
Un aloyau |
Sirloin |
Avoine |
Oats |
Une amande |
Almond |
|
|
|