Le
lait
|
Milk
|
La
lentille
|
Lentil
|
Le
lait écrémé |
skimmed
milk |
La
levure |
Yeast |
Le
lait entier |
Unskimmed
milk |
La
lie |
Sediment
(of wine) |
Le
lait stérilisé |
Long-life
milk |
Le
lieu |
Hake |
La
laitance / laite |
Soft
roe |
Le
lièvre |
Hare |
Une
laitue |
lettuce |
Un
limaçon |
Snail |
La
lancon |
Sand
eel |
Le limon |
Lime |
Une
langouste |
Crawfish
- a kind of lobster without claws |
La
limonade |
Lemonade |
Une
langoustine |
Scampo
/ Dublin Bay prawn |
La
lingue |
Ling
(like cod) |
La
langue |
Tongue |
La
linotte |
Linnet |
Le
lapereau |
Young
rabbit |
la
longe |
Loin
of pork, veal or venison |
Le
lapin (de garenne) |
(Wild)
rabbit |
La
lotte |
Burbot |
Le
lard (maigre) |
(Streaky)
bacon |
La
lotte (de mer) |
Monkfish/devil
fish/angler fish |
Le
laurier |
Bay
(leaves) |
Le
loup |
Sea
bass / pike etc. |
Le
légume |
Vegetable
(any) |
à
la lyonnaise |
+
onions as garnish |
Le
légume primeur |
Spring
vegetable |
|
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